söndag 30 januari 2011

Svart blomst

Venninna mi hadde store intensjoner om å sy seg ei veske, og hadde skjært ferdig striper og alt. Det gikk rett i do da får jeg si. Jeg fikk dem av henne og de har sikkert ligget i systua mi i to år. Ikke de fineste stoffene jeg har sett! Men en løper ble det da til slutt. Litt maskinquilting og en applikert svart blomst på det hele og det ble da ikke så aller værst.

fredag 28 januari 2011

Strikkepinneetui

Er ikke helt sikker på hvor jeg har funnet dette strikkepinneetuiet. Men jeg tror det dukket opp tilsammen med en haug med pinner etter at mora mi hadde vært på auksjon.
 Det var tynnslitt og nederst var det hull, så pinnene ramlet ut. Jeg laga ny bakside på det i stripete blått og kant i blå/hvit porselensstoff.
 Nå har jeg fylt den med strikkepinner og heklenåler i tre, noen flettepinner, ett strikkepinnemål og en ergonomisk heklenål. Det blir ikke noe fint hvis det er overfylt.
 Initialene som er brodert på er en I og en A. Passer ikke meg akkurat, men det er ikke det viktigste her.

torsdag 20 januari 2011

Snöhjärta..............Snøhjerte.

I dag kjenner jeg at jeg har overgått meg selv, og er kjempefornøyd. Enda en Mug Rug har blitt sydd. Den største inspirasjon til denne har jeg fra Östersund stad`s snøhjerte. Er det ikke flott? Hvite restestoffer i kvadrater, en gammel kroklisse og nytt stoff til lukkekant, kjøpt hos Åsa på Quilt Passion. Denne skal jeg ha selv! Blir kjempefin til mine blå/hvite porselenskopper.

onsdag 19 januari 2011

Svart som natten.

Da har jeg blitt ferdig med fire Mug Rug`s til. Hadde fire svart/hvite broderier liggende som fikk bli base for disse. Broderiene har jeg kjøpt på loppis. De var med ovale svarte rammer rundt. Tok tak i restekassa mi denne gangen også, og litt nytt òg da selvfølgelig.
 Stoffet til lukkekantene er nye og resten er gamle.


Ja, funker det også, men blir nok finest til kopper fra Filippa K. Det svart/hvite uten hank. Men kopper har jeg nok av, så vi får se hva jeg skal bruke disse til.  

måndag 17 januari 2011

Mug Rug

Til denne Mug Rug´en har jeg brukt ett  gammelt barnebroderi fra jeg var ca. 5 år gammel. Fant fram noen stoffer som passa til, og fram kom denne. Gjenbruk og nytt liksom! Snill pike-koppen er også min, selv om jeg ikke er så snill hele tiden. Men hvem er det? 

fredag 14 januari 2011

En liten blå.

Denne fant jeg i mine gjemmer i går. Ferdigsydd og alt! Var vel bare det at kanten ble sånn at duken ikke ville ligge flat. Det fikset jeg i går med lyseblå Gutermann glinnsende tråd. Sydde en bård rundt kanten.Det gikk kjeeeeempesaaaakte, men den ble litt bedre.

onsdag 12 januari 2011

Syabstinens

Fra soveromsvinduet mitt kan jeg skue ut på systua mi.
 Den er liten, men har plass til kjempemye! Det er godt og varmt der og bra belysning. Masse stoffer, symaskin og alt det kreative du kan tenke deg.
 Bare så synd at jeg ikke kan gå opp dit å sy nå. Med vond nakke, hals og skuldre og en masse smertestillende er det nok bare utsikten opp dit jeg må nøye meg med. 

tisdag 4 januari 2011

Marsipan værsego`!

Mens jeg selv "koser" meg med Citodon og Stesolid pga. en låsning i skulder og nakke.......vil jeg gjerne invitere dere på litt marsipankuler med Baileysmak, dyppet i mørk sjokolade og med en aldri så liten ferskenfarget sukkerkule på toppen. Mmmmm! De er sikkerrt gode, men akkurat nå har jeg dem til pynt. Hvis ikke akkuat du skulle stikke innom da......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...