onsdag 12 januari 2011

Syabstinens

Fra soveromsvinduet mitt kan jeg skue ut på systua mi.
 Den er liten, men har plass til kjempemye! Det er godt og varmt der og bra belysning. Masse stoffer, symaskin og alt det kreative du kan tenke deg.
 Bare så synd at jeg ikke kan gå opp dit å sy nå. Med vond nakke, hals og skuldre og en masse smertestillende er det nok bare utsikten opp dit jeg må nøye meg med. 

6 kommentarer:

Ullis sa...

Hoppas att du snart blir bätte så att du kan gå ut till din systuga och skapa! Kramar Ullis

Birgitta i Arboga sa...

Så trist att du inte kan sy. Jag hoppas att du snart blir så bra i din nacke mm så du kan ta dig en liten tur till din systuga.

Anonym sa...

Oj va tråkigt för dig. Men du har nog drabbats av samma som jag före jul. Jag hade också ont i nacke hals mm tror att det följer med influensan som är seg kan jag säga vi har drabbats både gubben och jag.
men nu är vi bättre som tur är.
kram Milly

carina sa...

hej
fy för att må så , jag är själv drabbad av nackbesvär varit väldigt ofta ett tag, tror att så fort jag blir kall om halsen så får jag de å huvudvärken på det . Nu blir det ofta en sjal på halsen när jag går ut. åå inte för mycket datasittande.

Dandelion and Daisy sa...

I still haven't heard, did you have an accident or surgery? Neck and back injury takes time to heal. I am going to send you something soon but I need your mailing address. Can you e-mail it to me at j.rlafalot@yahoo.com

Get better soon so you can do the things you love to do.

Bjørg sa...

God bedring til deg! Fin utsikt til systua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...