tisdag 18 maj 2010

Grave sin egen grav.....
NOT! Neida, det er bare en bit mark som jeg midt i regnet var nødt til å bryte opp. Nødt til????? Japp, kroppen bare måtte. vet ikke hva som gikk av meg, men  det var lavtrykk i luften....det plaskregnet og jeg hadde spist for mye sukker!
I hvertfall så fikk jeg en sånn pallkrage (svenskt ord, hva heter det på norsk da?) på jobb, sykla hjem med den på skuldra....(ondt!) Spadde opp marken, satte dit kragen og fylte den med jord og kugjødsel.
Det andre sørgelige kapitlet er jordbæråkern! (til høyre). Slet bort plasten og tok vekk mursteinene, må bryte opp mer mark for å sette ut avleggerne som løper over alt.
Men rabarbraen er fin den! Vokser av seg selv. Vi har til og med flyttet den til et bedre sted i hagen og den lever og vokser så det knaker. Det ble ingen hvil på blåbenken i dag, men de våte klærne og noe juks jeg hadde rundt armen og halsen fikk en plass der. Nå gjenstår det å tenke ut hva jeg skal så i den nye åker`n min.

Forslag kanskje?

8 kommentarer:

Anlen sa...

Heisann, det er klart at du måtte grave litt når iveren meldte seg:) Eg burde sikkert ha flytta nokre rabarbrastilkar, for dei er så små og tynne, det vert ikkje noko med dei...

Jane S sa...

Hej, det skulle vara vackert med ringblommor i hela rabatten. Vackert lysande mot det gråa. Annars finns det ju så många perenna kryddor som kan vara fina där också!
Bra gjort!

Linnea sa...

Rabarbern kommer jättefint! :) Ser kraftig ut!

Torunn sa...

WOW, så flink du er! Ja, sånn er det når iveren plutseleg melder seg. ;) Ønskjer deg ei fin veke.

Liven sa...

Skal se du også har et lite "nybrottsgen" - mitt kommer alltid fram iløpet av våren og blir til et nytt blomterbed e.l.Uansett er det godt å "ta et tak" og etterpå kvile på benken:-D
Ha en fin vår!

Little Cottage sa...

Heisann!
Takk for at du tok turen til bloggen min!
Jeg synes det alltid er ekstra stas med "kjentfolk" fra Norge (bosatt i Sverige" spiller ingen rolle)!
Naa skal jeg snuse litt rundt hos deg :o))
Hade!
MVH,
Sylvi

Anonym sa...

Varför inte sätta en jätteblåbärsbuske? Eller några hallonpinnar? Det är alltid kul att bjuda på något gott lagat av den egna skörden. Paj,muffins,sylt,kräm o mjölk.

Anonym sa...

Glömde namnet Elna i Romelanda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...