måndag 14 juli 2008

Da jeg var i Stockholm så jeg den omtalte strikketagginga for første gang. Den var skikkelig skitten der den hang midt på St.Eriksgatan.


Det var nå sånn da, at jeg hadde med noe hjemmestrikket som jeg tenkte å tagge med selv, men motet sviktet. For noen dumheter! Jeg......JEG.....turde ikke! Pysete er det jeg er! Er jeg blitt voksen eller? Kanskje det var nok spenning i å bare tenke på det? Jeg får kanskje øve meg på lyktestolpen utenfor huset mitt i stedet for Stockholm til å begynne med:) Til historien skal jeg tilføye at jeg så visst ikke er pysete til vanlig. Er storkjefta trønder som har bein i nesa til vanlig!

6 kommentarer:

Beate sa...

Ja, er det ikke fælt å bli "voksen"? Kansakje vi "voksne" skulle danne en slik strikketaggeforening :) I så fall er jeg med! Skader ikke å sprite opp hverdagen litt :)

AnnetteK sa...

Er vel første gangen som er mest "skummel", som med så mye annet vil tro...;)

Anonym sa...

Noen ganger er det lov å være litt pinglete :-)

Anne-Ruth sa...

Er sikker på at neste gang tør du ;)

Pinneguri sa...

Jeg tror den refleksjonen du har gjort mellom ville det og gjøre det er viktig - ønsker du det sterkt nok blir det en gjøre det neste gang!
Da jeg satte opp mine første var det midt på vinteren og jeg valgte de mørkeste stedene først. Før jeg oppdaga at folk så på meg - og gikk videre uten verken å skrike opp eller le eller rope på politiet eller ta bilder eller ... Velg deg et mindre sentralt sted først, gjerne stille time (middag/Dagsrevyn), så går det mye bedre neste gang :D

Mitt lille hjørne sa...

Du skulle endelig ha tagget.Det hørtes både festlig.men også ukjent ut.Samle deg mot til neste gang:)
Hvordan ser stolpen utenfor ditt
hus i dag tro??+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...