måndag 7 april 2008

Kurs med Kaffe Fassett.

Her står selveste Kaffe foran våre designvegger og gir råd om vilke bakgrunner vi skal velge. Ut fra hans syn. Mitt er det til høyre, i en vannrett versjon. Han er en behagelig person å snakke med og sier akkurat hva han synes. Er det stygt, så er det. Så er han der og forandrer litt da. og alle vi på kurset så jo forandringen og ble positivt overrasket.

Her er min vegg. Kommer til å forandre fra diagonalt til vannrette sløyfer. Siden det er så mye prikkete stoffer skal jeg holde meg til en stripete kant runt. Gjerne da diagonalt. Tiden vil vise.
Tøff kar denne Kaffe! Vi skulle vært litt tøffere vi også til å si meningene våre. Men dessverre er vi for redde til å såre hverandre.

Legg gjerne inn en kommentar på teppe mitt. Jeg trenger masse ris for å bli bedre, men det skader heller ikke med litt ros også.

6 kommentarer:

Anna i Åkarp sa...

Inget ris från mig, jag gillar både färger och tyger och allting!

Agneta sa...

Hej!
Jag tycker visst man kan säga sitt hjärtas mening, så länge man inte väljer att enkom säga det som är ris och ingen ros. Jag tycker i alla fall (ärligt) att din quilt kommer att bli jätteläcker!
För övrigt finns det flera exempel på Kaffe-quiltar som jag tycker är rent av fula - både i tygval, men ännu mera i utförande - slarviga ... =O)))

KRAM
Agneta

Klarafina sa...

Fantastisk foredragsholder den mannen. Jeg var der på foredraget på lørdag.
Håper å få se bilder av din ferdige quilt.

ruth@ sa...

Hei på deg teppe var herlig... håper du setter inn når det er ferdig... Takk for en fin helg....Har sendt deg en e-post
klem ruth@

Synnøve sa...

Lekkert teppe, og så heldig du har vært som har vært på kurs med KF da. :-)

Dodatototrora =) sa...

Heh, sløyfe meg her..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...