lördag 24 september 2011

Malla Viking - navnelapper

Det er meg det......hvis noen skulle undre! Skal sy det på det jeg selger.
Malla var navnet jeg ga meg selv da jeg var lita og Viking er ei forkortelse/forfinelse av etternavnet mitt. Enkelt og greit. Ikke for sukkersøtt og ikke for tøft!

onsdag 21 september 2011

Rockesmurf!!!!!!

Av noen biter av et gammelt dynetrekk blir det også noen smurfepunger. Rockesmurfen er på gang!
 Får faktisk ut hele 27 smurfepunger av dette stoffet.

Har du noe smurfete på gang?

lördag 17 september 2011

Coverlock :-)

Nå har jeg endelig kjøpt den.....Coverlocken! Har kjøpt den hos Micke på Sy Och Damm i Østersund. Fortreffelig service hver eneste gang man kommer inn der. Kan jeg sy på den? Nei, ikke ennå. Skal bare tre den først og kjøpe noen flere trådruller.
 Har allerede klipt ut stoff til en lue. Stoffet har jeg kjøpt på Sydilla hos Venke. Nå tror jeg sikkert øynene mine åpner seg for alle de vakre stoffene hun har! Venke er norsk og har åpnet butikk i Østersund. Hun har nettbutikk både i Sverige og Norge, så det er ingen grunn til å la være og handle hos henne.
Nå gjenstår det bare om jeg får til det her. Vet at både håndarbeidsfrøkna mi og skolevenner fra ungdomstida følger med på bloggen og de vet at jeg IKKE var interessert i det hele tatt da jeg gikk på skolen.
Følg med da dere og se hvordan det går :-)

torsdag 15 september 2011

Smurfebølgen!

Altså, nå går det bare i smurf her hjemme. Nydelige pengepunger har det blitt i fleng. Nå er det ikke mere igjen av dett stoffet, men jeg har fått inn ett annet smurfestoff som er litt annerledes. Da er det bare å klippe å sy igjen da.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...