måndag 26 juli 2010

Strånäset Quiltutstilling
I dette gamle huset som ligger bortenfor Stugun i Jämtland har det pågått en Quilteutstilling. Damene som arrangerer dette på tredje året kommer fra Ragundagruppen i Jämtkvilten.
Mange fine tepper var utstilt. Den eldste tror jeg var fra 1910. Den har jeg ikke bilde på, da det var for mørkt oppe på loftet der den hengte.

Fine senger og sofaer var insvøpte i sengoverkast sydd i de fineste stoffer.


Tepper i sarte farger var nøye hengt opp på veggene.
En trivelig dame solgte stoff fra sin butikk. Dette teppe som lå der hun solgte stoffer er sydd av en Jellyroll pluss at hun hadde lagt til et ekstra gult stoff.

Dette teppe er sydd av to amerikanske jenter som har sine aner i Ragunda. Hele slekten er overført på stoff og omhyggelig sydd inn i noen nydelige blokker i svenske farger. De hadde utloddning blant alle slektningene til slutt og loddet falt da på en mann som bor i Ragunda. Dette er det fruen hans som står og forteller meg. Hun er nemlig en skikkelig quiltedame selv!
Så var den dagen slutt. Og jeg går ut portåpningen til grusgangen som går helt opp til det nydelige huset. AAaaah......... tenk om det hadde vært mitt....da skulle jeg invitert hit alle quiltedamer på Quiltcamp! Suck!

söndag 25 juli 2010

På Mässutstilling i Mora
Her har dere bilder av hva jeg kjøpte på utstillingen i Mora.
Fem biter stoff som jeg kjøpte av Åsa på Österby, strykjern med ekstra deler fra Quiltstugan i Sala, yo-yo av Janet´s tyger, ett ekstrabord til sybordet mitt  fra SquareLiz, smykkedeler fra 2stenar og tyveke, lutradur fra Canvas. Det ble ikke mer, men for å si det sånn så trengte jeg ikke dette engang!

måndag 12 juli 2010

Sommartävling


Her har dere alle quiltene som er med i sommartävlingen. Vil du være med på å bestemme på hvem som skal vinne, så kan du gjøre det her: Ovansiljans sommartävling.  Kan fortelle dere at dette teppe er mitt! Kan ikke akkurat fortelle dere vilket som er mitt og jeg kan heller ikke bestemme vilken quilt du synes er finest. Han jeg deler seng med sympatiserte og stemte på meg. Da har jeg ihvertfall én stemme!
Kan fortelle dere at dette teppet er mitt!
USTILLING I MORA
Har vært i Mora på quiltutstilling hos Ovansiljans Quiltforening. Der har jeg tatt med meg noen nøye utvalgte veggtepper til dere. Ikke så bra bildekvalitet, men man får legge godviljen til.

Først et teppe i gråtoner med psykedelisk følelse.
Kaffekopper i blått gir meg mormorlengsel.To bilder med skogstema.En blomst med masse fin frihandsquiltning.Mitt eget teppe som uten min tillatelse har havnet i sommerkonkuransen. Hm.....litt splittra følelse om det.


Et teppe i glade farger.To tepper av en dame i quilteforeningen min. En med applikerte sopper og den største i stitchery som hun har komponert selv. Hun selger den som BOM.
En dame til fra samme forening som har sydd hus.
Piken med ørehenge.
Og til slutt da dere......det er ikke bare damer som handler stoff og går rundt med rosa pose! Denne karen visste hva han ville ha!

torsdag 8 juli 2010

Alle andre også forresten!
Etter helgern kommer nye oppdateringer fra blan annet utstilling i Mora og andre saker jeg måtte komme over på veien tur og retur Mora. Stay tune!

måndag 5 juli 2010



Min blå/hvite verden
Er ikke så ofte man kommer over slike blå/hvite kopper, men sist jeg var i Stockholm så fant jegen på en secondHand butikk.
Måtte gi 150 svenske for denne, men det var det verdt. Nå har jeg tre! Ja, noen små har jeg også da.  Resten av mine kopper kommer fra indiska og er ikke like fine. Men blå/hvite er de.
Det er det jeg samler på liksom.

torsdag 1 juli 2010

CONVERSE...

To par Converse er inforskaffet. Siden jeg syr en del så synes jeg disse ser ut som rettsøm og sikksakk! Noen ganger kommer jeg til å kombinere dem som på bildet og andre ganger med den rettmessige skoen. Synes de er superkuuuule! Bare det at nå fikk jeg blod på tann og vil ha flere. Får se når jeg kommer meg til Stockholm igjen. Lurer sterkt på hvor de gamle ble av?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...