söndag 20 juni 2010

UTSTILLING!
Da har dette veggbilde reist på ferie til Mora. Ovansiljans Quiltförening har utstilling der i sommer( klikk på linken for å se når og hvor utstillingen er) og Jämtkvilten ble innbedt som gjesteutstillere. Har ikke så mye liggendes hjemme jeg da, ikke som er ferdig ihvertfall. Men dette veggteppe er jeg så glad i og har det hjemme hos meg selv. Dette ble født på et årsmøte i Norsk Qilteforening.
Sydde sammen remser i blått som det ble quiltet mønster på. Malte med litt stoffmaling, applikerte blomster, sydde med snørefot på stilkene. Knappene i midten på blomstene er reinhornsknapper.

onsdag 16 juni 2010

Inge har gått bort. Håper hun får hvile i fred. Til minne om henne legger jeg ut en link til hennes blogg så alle får se hvor fantastisk hun var!

                                                   Inges blogg!

torsdag 3 juni 2010

Da har jeg lagt ut litt klikkbare bilder fra kurset i foregående innlegg. Mye Modastoffer å sette tennene i her! Kjøpte selv bare 3 biter med stoff i blå/gråe farger. Fikk også kjøpt meg kjempebrede sikksakkbånd, 18 meter og ei gjennomsiktig plate til SewEzi-bordet mitt.

tisdag 1 juni 2010


Har vært på kurs i maskinqulting i regi av Liz Hoffman. Hun hadde med seg mange nydelige stoffbiter og annet stæsj til salgs. Vi sydde sammen små biter som vi maskinquiltet på, og jeg skal sette de sammen etter " quilt as you go metoden". Til slutt blir det en veske. Skal se når jeg har tid til avslutningen. Her er iallefall en smakebit. Selv ble jeg superfornøyd! Innkjøp som jeg gjorde får komme i et senere innlegg. Har liksom ikke pakket opp ennå. Denne veska med vin fikk jeg ikke sprettet en gang. Hadde ikke lyst på!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...