lördag 20 mars 2010

Drømmer

I disse snøsmeltningstider kommer lengselen etter nye input i hjernen.
Tenk å få reise rundt i en liten rød bil med bare plass til meg selv og en sengeplass på slep. I mine drømmer kan jeg faktisk kjøre bil. Ihvertfall en så liten en.

 Jeg skulle reise rundt i hele Norge, Sverige og Danmark. Der jeg skulle samlet alle mine quiltevenner på et stort sytreff der vi skulle sy en hel uke eller to. Blomsten på bildet er mitt symbol på alle dere der ute som quilter. det er en pelargonium som heter Mrs. Quilter.

 Jeg skulle ha med meg stitcheriet mitt og syringen over alt hvor jeg ferdes, bare for å komme i kontakt med ulike folk.
Om kvelden skulle jeg ligge i campingvogna med ulltøflene på og lese quilteblader. De rosa tøflene på bildet er heklet, ikke av meg selv. de er av merket Lisbeth Dahl og er dyrkjøpt. de får symbolisere alle strikke- og hekledamer ute i stuene som jeg har kontakt med.
Dette er altså drømmen. Kanskje jeg en dag står og banker på hos akkurat deg og håper du vil slippe meg inn for en kreativ prat.
Flere av dere har jeg vært på besøk til allerede .


Spontaniteten lenge leve!

fredag 19 mars 2010

Toalettmapper

Har ferdigstilt fire toalettmapper. Den rosa med hjerte fikk Solveig på Panduro i Östersund da hun hadde bursdag. Den blå med hjerte hadde Gerd på jobben bestilt. Den turkise fikk Mia (min arbeidsleder) da hun fikk en datter for noen uker siden og den rosa med hest har Barbro på jobb bestilt til sitt barnebarn Heidi. Alle er med navn sydd på baksiden.

onsdag 17 mars 2010

DOMATTE
Jeg har hekla meg ei domatte av trikåspill fra Frosta Design. Dette var det første jeg heklet noensinne. Var enkelt å lære seg da hekleskole fulgte med pakka jeg kjøpte. Mye enklere enn å sitte å hekle små duker. Trudde aldri jeg skulle komme over barrieren med denne heklinga! nå kan jeg sitte på do å gule i skåla med føttene planta på verdens fineste domatte!
Har slaktet t-skjorta mi

På et nymala stuebord ligger det ei svart nyslakta t-skjorte. Skar den upp i en eneste strimle og hekla en duk. Oppå duken har jeg et svart metallfat fra Lagerhaus med en gammel heklebrikke på. Kjøpte et hvitt lysfat på Ica Maxi som passet akkurat inn og lyset har jeg støpt selv av lysrester. Passet meg utmerket dette, men tror jeg skal ta fram et rundt lys når dette er brunnet ned.

tisdag 16 mars 2010

Puff Daddy

Har strikket en puff til dattra mi og den passet kjempebra inn i stua hjemme hos henne. Det er brukt 18 nøster Topp T` tå i rillestrikk. Hadde visst pinner nummer 12. Oppskriften på denne finner du HER


måndag 15 mars 2010

18-åringen bor på hybel

Sydde en duk  i striper av forskjellige svarte stoffer. Han ville ha råe kanter, altså uten lukkekant og det fikk han. Til slutt fikk han tegne litt med Painstik´s på duken. Resultatet har dere her. Tøfft!
Plastposer blir det mye av når man bor på hybel. Jeg sydde en oppbevaringspose for plastposer i svart og oransje. Patrik ville ha samme farger som sine DC-sko.Mobiletui i mørkebrun mokka med hvit søm ble det også. Alt etter eget ønske. det er best sånn, siden mor ikke har så god smak lengre!

fredag 5 mars 2010

OL-LUA, ISTAPPER OG MARS!
Nå er vi endelig kommet til mars måned. Snart begynner istappene å dryppe. Ja, ikke disse da. Noen var så dum og tok dem ned. som dere ser er der mye snø i Jämtland ennå.
OL er over og takk og lov for det! Det eneste jeg fikk med meg av det, er denne heklede lua som er en heidundranes etterligning av den svenske OS-mössan. Er den ikke fin? Blir mere nasjonalist av å bo her enn å bo i Norge tror jeg.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...