fredag 31 oktober 2008

På Rikstäcket`s årsmøte i Södertälje gikk jeg på kurs til Mikael Svensson . Kurset het "Fånga foto på tyg". Jeg skrev ut et foto fra Guiseppe Archimboldo sine kunstverk. Så var det a sy lite vilt over det og vips....så kom dette fram! Mere artig enn fint....
























På årsmøtesmiddagen vant jeg denne CharmPack`s fra Ylva`s Quiltrum .
















Mine handlevaner var litt annerleds denne gang siden jeg har så mye stoff fra før. En knallrød T-skjorte med DET trykket på var jeg bare nødt å ha.



Et mønster på en helt crasy quiltedame. Kjøpte det for merkets skyld.





















Og sist men ikke minst en MicroStitch for å hefte sammen quilt`s med. Den blir litt artig å prøve.
den kjøpte jeg hos Liz hoffman som jeg har gått ett par kurs hos.

torsdag 30 oktober 2008

Har du gitt ditt bidrag til kreftforskningen?
Det hadde ikke jeg! Hadde ikke ofra det en tanke en gang. Så egoistisk av meg.
Jeg kjöpte et merke som støttet både brystkreft og prostata kreft. Kjøpte det av en dame som tilhører samme regiongruppe i lappeteknikk som meg (Jämtkvilten). En refleks kjøpte jeg også.
Dette kurvstativet har jeg kjøpt på loppemarked. Stoffene jeg har lagt oppi kjøpte jeg på Rikstäcket`s årsmøte i Södertälje. De øverste stoffene er blåhvite (porselensstoff) stoffer fra div. butikker og de nederste stoffene er stripete/rutete som jeg skal bruke til kanter.

onsdag 29 oktober 2008



Denne kurva er en gave fra en meget god venn av meg.

Michel Miller stoffer.















Stoffkanten inni kurva kan brettes opp og knytes som en pose rundt innholdet.




Denne skal jeg bruke til stoffer som jeg skal ha med meg på kurs og kanskje til en og annen strikking. Så tusen takk til venninna mi!

tisdag 28 oktober 2008



Nå er det første dagen med melisdryss over Nälden........Så da passet det fint å vise frem disse vottene jeg har strikket til Tanya (dattra mi).
Vottene er strikket i Karisma 100% ull.
Ellers har jeg vært med på mye rart i det siste, årsmøtet i Rikstäcket i Södertälje, kurset jeg gikk var "Fånga foto på tyg". Og for ikke så lenge siden gikk jeg ett helgkurs i Angelina og andre sybare materialer. Ja, det er ikke måte på. Har ikke ordnet bildene mine ennå men skal legge ut litt etter hvert. Har vært litt sliten i det siste da det har vært mye reising og jobb. Men vær tålmodig, så kommer det mere!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...