tisdag 29 april 2008

Jämtkvilten i Jämtland har 15-års jubileum i år, og det skal vi feire med en utstilling på Folkets Hus i Östersund 10.- 25. mai.
Her er mitt bidrag:

onsdag 23 april 2008

Jeg har mottatt aprilblokker til Vennskapsteppe. Denne er fra Aneima . Hun har sydd en firerblokk og pyntet med knapper .De turkise fargene er midt i blinken.
Her har Glimt sydd Flygende Gjess. Enkelt og lekkert. Da gjenstår det bare for meg og takke for lappene og be om unnskyldning for at mine lapper for verken mars eller april er sendt ennå. Jeg sydde dem ferdig i går og jeg skal sende dem på onsdag.




måndag 7 april 2008

Kurs med Kaffe Fassett.

Her står selveste Kaffe foran våre designvegger og gir råd om vilke bakgrunner vi skal velge. Ut fra hans syn. Mitt er det til høyre, i en vannrett versjon. Han er en behagelig person å snakke med og sier akkurat hva han synes. Er det stygt, så er det. Så er han der og forandrer litt da. og alle vi på kurset så jo forandringen og ble positivt overrasket.

Her er min vegg. Kommer til å forandre fra diagonalt til vannrette sløyfer. Siden det er så mye prikkete stoffer skal jeg holde meg til en stripete kant runt. Gjerne da diagonalt. Tiden vil vise.
Tøff kar denne Kaffe! Vi skulle vært litt tøffere vi også til å si meningene våre. Men dessverre er vi for redde til å såre hverandre.

Legg gjerne inn en kommentar på teppe mitt. Jeg trenger masse ris for å bli bedre, men det skader heller ikke med litt ros også.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...