onsdag 20 februari 2008

På oppfordring fra flere sydamer så legger jeg ut et bilde av VM-logoen fra VM i skiskyting i Östersund.Har gjort om bilde litt så det er sybart.Vet ikke helt hvordan jeg skal sy mitt,men enten blir det plattsøm eller som et vanlig stitchery, rundt konturene.De opprinnelige fargene er hvitt hjerte på blå bakgrunn, men det vet vel dere som har sett på VM.Gleder meg!

tisdag 19 februari 2008

Den populære Åremössan har blitt omgjort til en norsk lue, på mitt hodet.Den er strikket med et garn som heter Point5,men kan også strikkes med andre lignende garntyper.
Historien bak Åremössan: En dame i Åre skulle strikke seg ett skjerf . Hun hadde bare ett nøste og skjerfet ble for kort.Hun satt å så på biten hun hadde ,og fant ut at hvis hun sydde den sammen i siden og snurpet den sammen lengst opp,da ble det en lue istedet.Den ble sydd sammen sånn at maskene går bortover når man har den på seg.Denne lua er veldig poppis i Østersund og finnes å få kjøpe på Panduro,både ferdig og som mønster.Garn fins det der også.

Mens andre har kost seg foran tv´n med VM på ski,har jeg( bare tre mil fra VM-løypa) gått på ski hver dag.
Var det noen som snakket om kongen på haugen?Jeg tar for meg ihvertfall!

VM i Østersund var litt annerledes for meg enn for de fleste.Dette lysshowet på byens rådhus interesserte meg mye mer enn skiskytinga faktisk.


Se på den flotte isrosa/hjerte!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...